måndag 12 januari 2015

Hycklare

Hycklare. Attentatorer. Ledare som har eldat på terrorism, ledare som skapar terrorister, ledare som förser terroristerna med vapen, ledare som tolererar terroristernas skolning i Saudiarabien. Hycklare. Alla de ledare som har attackerat muslimska länder i åratal, försatt barn i sträck och levererar vapen till diktatorer låter krokodiltårarna flöda. Hycklare. Alla de ledare som skriker:terror när det passar deras idéer om ekonomisk dominans. Alla var igår i Paris. Hade de varit konsekventa i sitt försvar av friheten hade det varit väl, men nu är försvarat selektivt.

Notan levererades med blod i Paris, men ledarna vill inte betala, de gråter de utbrister;extremism och använder tillfället för att fortsätta och utvidga kriget mot de andra, de annorlunda, de utmålade terroristerna. De använder attacken för att förstärka, kontrollen, övervakningen och skrämma befolkningen att acceptera mer kontroll. Västvärldens ledare har till del skapat den islamska terrorismen, både avsiktligt och oavsiktligt, delvis medvetet och delvis omedvetet; beroende på person, regering och situation. Men återigen försöker de dra nytta av en attack mot vårt fredliga Västliga territorium. Dessa ledare som igår marscherade i Paris är samma ledare som ser på medan Netanyahu bedriver jakt på palestinier. De njöt av att stycka Libyen. Tysta är de när Ukraina regering stänger tidningar i östra Ukraina. De levererar vapen till blodbadet i Syrien. De attackerar, bombar och förstör Irak och Afghanistan med plan och drönare. De statsmännen som igår beklagade dödsfallen bär ett ansvar, för det är de som har invaderat land efter land.

Dessa ledare har ingen moralisk trovärdighet  i denna frihetsfråga eller någon annan. De har för länge sedan smutsat ner sig bland högarna av lögner och propaganda. I sin iver att styra världen har de gett upp all sin frihetliga trovärdighet. Dessa är ledarna använder nu Parisattackerna för att åter sätta sig upp på de höga hästarna och agera som om de är befriade från synd och starka försvarare av sina egna medborgares friheter. Hycklare. De har ingen som helst avsikt att ändra på sin alldeles egna politiska extremism eller avsluta sina utländska interventioner; för vi i Väst är bortskämda, välståndet vi njuter av kommer sig av dessa nya former av kolonialism och imperialism. Detta måste erkännas annars kommer vår aggression leda till en ännu större brand.